Nuffnang AD Top Bar

Visit my new Domain

BlogExplosion

Friday, December 17, 2010

Perkahwinan Marion Caunter dan SM Nasarudin

Hari ini, aku singgah kat Mandarin Oriental kejap sebab ada dokumen kena sign. So, bila aku dah parking kat basement, aku pi ambil lift. Tetiba aku ternampak signboard perkahwinan SM Nasarudin dengan Marion Caunter. Oh, rupa-rupanya mereka kahwin hari ini. Walaupun aku teringin nak pi tengok dan ambik gambar... aku tak nak jadi paparazzi la... Aku ambil gambar notice boardnye je... hehehe...

Anyway, dalam banyak-banyak controversy, akhirnya mereka berjaya juga kahwin. I wish them happy married life...

2 comments:

Eddy said...

waduh ingatkan ada gambarnya.... alahai...

Vinnie said...

hehehe.... ye ke... memang pun I nak pi ambil gambar tapi, it's a private function... tak manis la pi ambik gambar... esok mesti ada gambar kahwin mereka dalam akhbar.