Nuffnang AD Top Bar

Visit my new Domain

BlogExplosion

Friday, December 10, 2010

Pendapatan Nuffnangku selepas 3 bulan berblogging

Aku register dengan Nuffnang pada 20 September 2010, jadi pada 19 Disember nanti, genaplah 3 bulan aku register dengan Nuffnang… pendapatan nuffnang aku setakat 3 bulan ni, baru RM9.52. that means, about RM3.15 per month… but sebelum ni, I ada satu blog je… sekarang ni I dah tambah satu lagi dengan menggunakan domain dan webhost sendiri… www.cosmocrazewoman.com.


Pendapatan ni adalah 99.9% from clicking sahaja. RM0.02 dari metered earnings… sampai sekarang, I don’t understand between metered and buffered earnings… tried reading so many times but to no avail… maybe aku ni bebal lagi kut dalam bab-bab berblogging ni.. maklumlah baru 3 bulan je mula menceburi dalam bidang ni… hehehe…

Anyway, I got to thank Nuffnang for giving me almost RM10 just by blogging… at least I am getting something out of my new hobby. Hopefully in future Nuffnang berbesar hati lagi untuk bagi I buffered/metered earning atau lagi best Advertorial Earning… hehehe… tamaknye aku ni… tiap-tiap hari aku buka tengok dapat tak BE… hehehe… I am sure most Nuffnangers do it too…

2 comments:

Adam Roslan said...

Good luck1

Mr Lonely said...

nice blog... have a view of my blog when free.. http://www.lonelyreload.blogspot.com .. do leave me some comment / guide if can.. if interested can follow my blog...