Nuffnang AD Top Bar

Visit my new Domain

BlogExplosion

Sunday, January 16, 2011

Macam mana nak dapatkan iklan Nuffnang selalu

hari tu, I ada visit blog myvitrd.com. Pemilik blog tu memang rajin update blog... bukan cam aku... for me, it's a bit difficult to find time to write 2 blogs a day... tapi myvitrd post at least 3-4 posts... kadang-kadang aku pun kekeringan idea nak tulis... anyway, sekarang ni, idea datang berduyun-duyun tapi takde masa nak tulis pulak...

so, dalam salah satu artikel myvitrd.com, dia ada bagi tips nak dapatkan iklan Nuffnang selalu... antara tipsnye ialah post at least 3 times a day... i pun try la... hasilnye, memang tiap kali ada pos baru, iklan pun ada....  so, korang pun rajin-rajin la post ek...

2 comments:

Zakiah_MamaAdamz said...

oooo...cm tu eak...kna buat nih...hihihii

LittleMissMeen said...

hello miss v! :D wow rajin post tuu hehe but how do we get started? do we have to register with nuffnang?